6
Proot/De Freine/Borgerhoff/PN

Exclusief voor abonnees

Geen enkele klas groot genoeg? Wat met de toiletten? En hoe houden we die bubbels uiteen? Directeurs met handen in het haar na advies minister

Veel kopbrekens afgelopen weekend in de bureaus of de woonkamers van honderden schooldirecteurs in Vlaanderen. Want als de Veiligheidsraad deze week het advies van onderwijsminister Weyts (N-VA) volgt, dan moeten zij op 2 juni zo veel mogelijk extra leerlingen toelaten zonder de coronaregels te overtreden.  En daar komt veel bij kijken, blijkt uit een rondvraag bij vijf schooldirecteurs uit vijf provincies. Krijgen zij hun puzzel gelegd? En hoe? 

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

24 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • oscar zwart

    al die mensen in het onderwijs doen normaal al hun stinkende best met zeer krappe middelen,nu gebruiken ze al hun creativiteit om op last van de ??Vlaamse regering 1week eerder paraat te staan.en dat voor slechts 1 maand voor de grote vakantie.deze regering heeft het onderwijs al 3 dikke jassen laten uittrekken voor de crisis,hoe verwachtten ze dan dat dat ineens wel gaat lukken? foei regering in laste,schaam u heel hard.

  • Rudy Verlinden

    Hopelijk komt er geen opflakkering van het virus. De afstand houden is er met een reden. En nu pleiten om dit af te schaffen in de scholen. Waar zit het gezond verstand?

Lees meer