Een waarschuwingsbord voor overstekend wild, elders in Vlaanderen.  Moeten er straks ook aan de Gistelsteenweg dergelijke borden geplaatst worden?
Johny Robeyns Een waarschuwingsbord voor overstekend wild, elders in Vlaanderen. Moeten er straks ook aan de Gistelsteenweg dergelijke borden geplaatst worden?

Hertje sterft na aanrijding door motorrijder

Op de Gistelsteenweg in Varsenare is een motard zondagnacht gebotst met een overstekend hertje. Het dier overleefde de klap niet.

De 40-jarige Bruggeling reed rond 2.45 uur in de richting van Jabbeke, toen het hertje plots voor zijn neus de baan overstak. De motard kon het dier niet meer ontwijken. Hij kwam door de aanrijding ten val, maar kwam met de schrik vrij. Het hertje overleefde de klap niet.

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • bruno dirinck

    ocharme dat hertje .

  • Erwin Vandriessche

    Gelukkig is dit goed uitgevallen voor de motorrijder, had erger kunnen eindigen!

Lees meer