-
Getty Images / RV -

Het (politie)leven zoals het is: hysterische buur blijkt dolgelukkige man die éindelijk Nintendospelletje uitspeelde

Het leven zoals het is: de politie. De politie van de West-Vlaamse zone Kouter plaatste een opvallend voorval op hun Facebookpagina. Een bezorgde man in een flatgebouw had maandag de politie verwittigd dat zijn onderbuurman hysterisch werd, maar bij aankomst stelden de agenten vast dat de man niets verkeerds van plan was. Hij had net, na meer dan een jaar, een computerspel tot een goed einde gebracht...

“Mijn onderbuurman is hysterisch en staat luidkeels op straat te schreeuwen”, liet een man maandagavond weten. Bovendien had hij in diens woonst lawaai gehoord. De buurman belde bezorgd de politie, waarna die een kijkje ging nemen. 

Maar niets was wat het leek, zo blijkt uit het hilarische verslag van de politie: “De onderbuur opent zijn deur in een euforische bui. Het geluk straalt van hem af. Hij laat onze diensten in de woonkamer zien hoe hij er eindelijk na een vol jaar en enkele maanden een spel op een verouderde Nintendo-console, Super Ghost  (officieel Super Ghouls ‘n Ghosts, nvdr) genaamd, volledig heeft kunnen uitspelen. Nog nooit slaagde hij hierin. Eindelijk kon hij op het einde van dit spel zijn prinses bevrijden en in de armen nemen. Betrokkene wordt licht emotioneel als hij over zijn geslaagd optreden vertelt. Hij erkent naar buiten gelopen te hebben, in het openbaar enkele vreugdekreten gekraaid te hebben en bij binnenkomst twee woonkamerstoelen te hebben geplooid. Dit allemaal uit vreugde. Hij ging zichzelf vanavond trakteren op een lekkere maaltijd, volgens hem heeft hij het verdiend om eens niet zelf te moeten koken. Het leven kan toch mooi zijn als alles in zijn plooi valt...”

De politie plaatste het relaas op zijn Facebookpagina, waarna het gretig gedeeld werd en onthaald werd op een glimlach bij velen. 

8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Saskia De ceuster

    Zalig het geluk zit in kleine dingen

  • jayse abdul

    Kan die buurman zich niet met zijn eigen zaken bemoeien?

Lees meer