3 De Range Rover ging meermaals overkop.
JVM, Photo News De Range Rover ging meermaals overkop.

Viktor Verhulst betrokken bij zwaar ongeval op E40: Range Rover gaat verschillende keren over kop

Viktor Verhulst is vrijdagmiddag betrokken geraakt bij een zwaar ongeval op de E40 in Jabbeke richting Frankrijk. Dat wordt uit goede bron aan onze redactie bevestigd. Zijn Range Rover reed net voor de werken langs achteren in op een bestelwagen en botste nadien nog tegen drie andere voertuigen. Verhulst raakte volgens de eerste berichten slechts lichtgewond. 

Het ongeval vond even voor 17 uur plaats. Op dat moment stond er op de E40 richting Frankrijk een file voor de werken tussen Jabbeke en Gistel. Een bestelwagen minderde vaart voor de wachtende rij voertuigen voor hem, maar werd daarbij langs achteren aangereden door de zwarte Range Rover van Viktor Verhulst. Een aankomende vrachtwagen kon de wagen niet meer ontwijken. De Range Rover begon door de klap te tollen en ging meermaals over de kop. Hij botste daarbij ook op een andere auto die stond aan te schuiven in de file. Viktor Verhulst raakte als bij wonder slechte lichtgewond en werd overgebracht naar het ziekenhuis. De andere chauffeurs bleven ongedeerd. Door het ongeval was de linkerrijstrook net voorbij de afrit van Jabbeke versperd, wat nog wat extra hinder met zich meebracht.

3 De Range Rover op de takelwagen.
Jan Van Maele De Range Rover op de takelwagen.
3 De Range Rover reed langs achteren in op een bestelwagen.
Jan Van Maele De Range Rover reed langs achteren in op een bestelwagen.

43 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Albert De Vries

    Een patrouilleur achteruitrijdend op de pechstrook de staart van de file(s) laten verwittigen zoals in het buitenland ?

  • Carina Bex

    Spoedig herstel Torke

Lees meer