De leden die de opleiding voltooiden werden in de bloemetjes gezet.
RV De leden die de opleiding voltooiden werden in de bloemetjes gezet.

Fotokring Kalmthout huldigt leden die opleiding voltooiden

Bij de Kalmthoutse Fotokring kunnen beginnende fotografen ook een opleiding volgen van drie jaar, Fotografie Anders Gezien (FAG). Dit jaar voltooiden Alfons Schrauwen, Ad Dekkers, Anna Herman, Daisy Vanderstraeten, Willy Vervoort, Elso Bronsema, Eva Van Langenhoven, Griet Raets, Guido Nuyts, Sabine Jansen, Jan Van Overvelt, Josée Voeten, Leo Nelen, Luc Lauwereyssens en Paul Dewickere de opleiding. Zij werden dan ook in de bloemetjes gezet.

De Kalmthoutse Fotokring heeft tijdens de voorbije herfstvakantie niet minder dan 800 bezoekers mogen ontvangen voor de tentoonstelling in de gebouwen van Gitok. Een zestigtal leden werkten rond het thema ‘Licht’, anderen stelden tentoon met het thema ‘Milieu’ of maakten een moderne versie van een oud schilderij al dan niet met een knipoog.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer