3 Danscentrum Aike Raes in Leuven gaat deze zomer lessen geven in openlucht.
Foto’s Jordi Demarsin/Litte Van Horebeek Danscentrum Aike Raes in Leuven gaat deze zomer lessen geven in openlucht.

Danscentrum Aike Raes trapt ‘zOtte zOmer’ af: “Feestelijke danslessen in openlucht”

Nu de maatregelen rond de coronacrisis versoepeld zijn en er opnieuw indoor gedanst kan worden, bruist het weer in Danscentrum Aike Raes. Sinds 15 juni worden er al enkele dagen per week lessen gegeven maar vanaf 1 juli begint Aike Raes aan de ‘zOtte zOmer’. “Een hele zomer danslessen voor iedereen die graag danst en beweegt”, klinkt het.

3 Burgemeester Mohamed Ridouani (sp.a) kwam het lintje doorknippen en gaf groen licht voor het strand en de dansvloer in openlucht.
Foto’s Jordi Demarsin/Litte Van Horebeek Burgemeester Mohamed Ridouani (sp.a) kwam het lintje doorknippen en gaf groen licht voor het strand en de dansvloer in openlucht.

De voorbije maanden dansten de leden van Danscentrum Aike Raes uit Leuven al samen in hun kot maar sinds kort mag het weer in een echte danszaal. “Met de nodige voorzorgsmaatregelen en afstand uiteraard”, zegt Aike Raes. Toch beseft Aike Raes dat de komende periode anders zal worden en dat was meteen ook de inspiratiebron voor een nieuw initiatief. “Dat de zomer van 2020 anders dan anders zal zijn, staat al lang vast”, vertelt Aike Raes. “Maar we gaan er een onvergetelijke zomer van maken in Danscentrum Aike Raes. Met de ‘zOtte zOmer’ bieden we een uitgebreid pakket aan danslessen aan voor iedereen, lid of geen lid. Met elke week een andere lessenrooster vindt iedere danser wel een les die past. Je kan deze zomer ook speciale lessen volgen zoals bijvoorbeeld cheerdance en zelfs Broadway jazz. Voor de gelegenheid zijn de danszalen omgedoopt tot exotische locaties en is er buiten aan het danscentrum een overdekte dansvloer. Het aangelegde strand en de dansvloer in openlucht staan garant voor een feestelijke start van de zomer.” Inschrijven kan via https://danscentrum.be/zottezomer/

3 Danscentrum Aike Raes in Leuven gaat deze zomer lessen geven in openlucht.
Foto’s Jordi Demarsin/Litte Van Horebeek Danscentrum Aike Raes in Leuven gaat deze zomer lessen geven in openlucht.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer