5 Een van de laatste foto's van Guy Missotten. De legendarische Leuvense journalist en columnist droeg Passe-Partout, waar hij het schopte tot hoofdredacteur, in zijn hart tot zijn allerlaatste dag.
Bart Mertens Een van de laatste foto's van Guy Missotten. De legendarische Leuvense journalist en columnist droeg Passe-Partout, waar hij het schopte tot hoofdredacteur, in zijn hart tot zijn allerlaatste dag.

Exclusief voor abonnees

Legendarische Leuvense journalist Guy Missotten (75) overleden: “Ik heb gekozen voor een vertrek met een glimlach”

Leuven heeft zopas een monument verloren: Guy Missotten is woensdag overleden op 75-jarige leeftijd. De voormalige hoofdredacteur van Passe-Partout en bekende Leuvenaar leed al een hele tijd aan een longziekte en koos voor euthanasie. In zijn laatste bijdrage op zijn populaire blog Camperhuub geeft hij op de dag van zijn overlijden zelf nog uitleg bij zijn beslissing. 

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Neeck du Marais

    Beste Guy, hoeveel uren hebben we niet samen nagepraat, tussen pint en . . Het ga je goed. Bedankt voor je nuchtere kijk op het leven.

Lees meer