Winkelketen OKay. De vrouw op de foto is niet het slachtoffer red.
Lukas, HLN Winkelketen OKay. De vrouw op de foto is niet het slachtoffer red.

Dader momenteel weer vrij na aanval op buren. “Mijn vrouw en ik zien ons genoodzaakt te verhuizen”

Leon Marivoet (63), die gisteren samen met zijn vrouw slachtoffer werd na een burenruzie aan de Okay in Kapelle-op-den-Bos, mocht vanacht om 2uur het ziekenhuis verlaten. Maar daarmee is de kous niet af. Iedereen in de omgeving is geschokt. Het is al de zoveelste keer dat er een pv tegen P.G. wordt opgesteld. “Ik ben de politie heel dankbaar voor hetgeen wat ze doen en de hulp die ze hebben geboden, helaas staan ook zij een wat machteloos”, klinkt het bij Marivoet. Een klein detail: de dertiger loopt momenteel weer op vrije voeten.

Vroeg of laat gaat er iets ernstig gebeuren is het niet bij mij, dan is het bij een ander

Leon Marivoet

De buren vinden het allemaal “De-gou-tant”. 

“Ik heb slechts wat slagen en schoppen gehad, voor mij valt het nog mee maar veel erger is het voor mijn vrouw, voor haar is dit echt een trauma. Het is al de tweede keer dat hij haar onder spuwde en aanviel. We worden momenteel bijgestaan door buren die eerder trouwens ook al problemen hadden met P.G.. Drie maanden geleden heeft hij nog geprobeerd om de zoon van een buurvrouw omver te rijden. Dat is toch niet meer normaal?! We zeggen het tegen iedereen, hier blijft het niet bij. Vroeg of laat gaat er iets ernstig gebeuren is het niet bij mij, dan is het bij een ander”, waarschuwt Marivoet.

“Sinds een zestal jaren gebeurde hier het ene na het andere incident. Soms is het wel een periode rustig, soms heeft hij weer een proces lopen met één van de andere buren. Gelukkig hebben we veel goede vrienden waaronder een psychologe, die ook reeds haar hulp heeft aangeboden”, verteld Leon. Het is nu de onderzoeksrechter die gaat beslissen wat er moet gebeuren met P.G..

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • MARC ROTTIERS

    En wat gaat onze nieuwe burgemeester doen.Hij is verplicht als burgervader de rust terug te brengen.Ben benieuwd wat hij gaat doen.

Lees meer