2 Het schuilhokje van de halte Huttekensstraat werd donderdag verplaatst naar de halte Mechelbaan 67.
Baert Marc Het schuilhokje van de halte Huttekensstraat werd donderdag verplaatst naar de halte Mechelbaan 67.

Dit is even verwarrend: schuilhuisje halte Huttekensstraat verhuist naar Mechelseweg (maar naam wordt nog aangepast)

Wie dezer dagen de bus neemt in Kapelle-op-den-Bos moet goed opletten dat hij wel aan de juiste halte staat. Donderdag werd immers het schuilhuisje van de halte Huttekensstraat, dat de voorbije jaren op de hoek van de gelijknamige straat met de Kuiermansstraat stond, zowat twee kilometer verplaatst naar de halte Mechelbaan 67 op de Mechelseweg. De benaming op het schuilhuisje werd nog niet aangepast, wat voor verwarring zorgt.

“Het is de gemeente die het schuilhuisje dat vroeger aan de halte ‘Kapelle-op-den-Bos Huttekensstraat’ stond nu verhuisd heeft naar de halte ‘Kapelle-op-den-Bos Mechelbaan 67’”, zegt Inge Debruyne, woordvoerder van De Lijn. “Op het haltebord aan die laatste halte staat de juiste benaming al, maar op het schuilhuisje zelf moet de benaming ‘Huttekensstraat’ nog vervangen worden door ‘Mechelbaan 67’. Die naamsverandering gebeurt binnenkort door onze dienst Haltebeheer West. Maar voor alle duidelijkheid: de halte Huttekensstraat blijft bestaan op de plaats waar ze nu ligt, maar zal het zonder schuilhuisje moeten stellen. Ook de ligging van de halte Mechelbaan 67, waar nu dus wel een schuilhokje geplaatst werd, blijft ongewijzigd.”

2 De benaming op het schuilhuisje moet nog veranderd worden.
Baert Marc De benaming op het schuilhuisje moet nog veranderd worden.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer