3 Op de Grote Markt werd een death ride aan het stadhuis gevestigd.
Lukas Op de Grote Markt werd een death ride aan het stadhuis gevestigd.

Kinderen profiteren van laatste zonnestralen op Buitenspeeldag

Op de voorlopig laatste mooie lentedag hebben honderden kinderen in onze regio zich woensdagmiddag uitgeleefd op de Buitenspeeldag. In heel wat gemeenten konden ze een hele namiddag lang ravotten.

In Vilvoorde stond voor de gelegenheid een death ride op de Grote Markt. Kinderen konden van het stadhuis naar beneden glijden. Het Bolwerkplein werd eveneens omgevormd tot één groot speelparadijs.

Ook in het Park d’Exaerde in Humelgem bij Steenokkerzeel werd woensdagmiddag naar hartenlust gespeeld. Kinderen tussen 3 en 15 jaar oud konden zich aan een hindernissenparcours van ruim honderd meter wagen, rondrijden in een treintje, springen in de vele springkastelen en op de bungeetrampolines. Blikvanger dit jaar was een grote mobiele klimwand waarop ze hun klimkunsten konden etaleren.

In nog heel wat andere gemeenten waaronder Zaventem, Zemst, Kapelle-op-den-Bos en Tervuren werd de Buitenspeeldag eveneens georganiseerd.

3 Op de Grote Markt werd een death ride aan het stadhuis gevestigd.
Lukas Op de Grote Markt werd een death ride aan het stadhuis gevestigd.
3 Ook in Kapelle-op-den-Bos werd een hele namiddag lang buiten gespeeld.
Lukas Ook in Kapelle-op-den-Bos werd een hele namiddag lang buiten gespeeld.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer