Baert Marc

Man verhuurt ‘sekskamers’ om centje bij te verdienen

Een vijftiger uit Kapelle-op-den-Bos riskeert 18 maanden cel met uitstel voor het verhuren van ‘sekskamers’.

Op 3 november 2015 troffen agenten in zijn woning aan de Londerzeelseweg twee massageruimtes aan. In elk van de kamers bevond zich een dubbel bed, pornoboekjes, voorbehoedsmiddelen en seksspeeltjes. De man gaf meteen toe dat hij de kamers verhuurde aan vrouwen die er hun klanten ontvingen voor massages. Hij adverteerde op de website van redlights om geïnteresseerden aan te trekken. Bovendien bood hij zichzelf ook aan als SM-slaaf. Deze praktijken duurden van 2014 tot 2017  

“Dit was een lucratieve bezigheid voor een werkloze...in het zwart dan nog”, legde substitute Mieke Thijssen de vinger op de wonde. De verdediging nuanceerde dit. “Hij vroeg 50 euro per nacht. Die prijzen zijn lager dan de prijzen van andere panden die op redlights staan”, klonk het, “bovendien heeft hij nog een blanco strafregister. Hij wilde gewoon een centje bijverdienen.”  Uitspraak op 20 juni. 

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer