RV

55.000 euro voor technisch beheer gebouwen

Het Kapelse schepencollege heeft een prijsvraag uitgeschreven voor het technisch beheer van verschillende gemeentelijke gebouwen. De opdracht is toegewezen aan de firma Veolia uit Brussel voor een bedrag van 55.000 euro.

Het gaat om de volgende gebouwen: basisschool Platanen, fuifzaal Eskapade, podiumzaal ’t Kerkske, de hoofdbibliotheek aan het Dorpsplein, de kleedkamers aan de sportterreinen van de Kapelsestraat en de ondergrondse parking Watertoren. Bedoeling is om de kwaliteit en bedrijfszekerheid van de technische installaties in deze gebouwen te garanderen. Het betreft installaties van diverse omvang en techniciteit in gebouwen waar heel verschillende activiteiten plaatsvinden. De opdracht voorziet in periodiek technisch onderhoud en noodservice voor de komende 5 jaar. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer