Archiefbeeld: een mini-onderneming op de verkoopdag van Vlajo in Gent.
Didier Verbaere Archiefbeeld: een mini-onderneming op de verkoopdag van Vlajo in Gent.

Jonge ondernemers tonen talent in Shopping Promenade

Op zaterdag 1 februari zet de organisatie voor Vlaamse Jonge Ondernemingen (Vlajo) wederom zijn verkoopdag op touw. Shopping Promenade Kapellen zal de deuren openzetten voor de bedenkers van veertig mini-ondernemingen en small business projects uit de provincie Antwerpen. Het evenement sluit af met een prijsuitreiking.

Aanstaande zaterdag vormt Shopping Promenade Kapellen het decor voor jong ondernemend talent. Met zijn verkoopdag wil Vlajo de scholieren en studenten hun ondernemende competenties, zoals verkoopvaardigheden, aanscherpen. Het evenement maakt deel uit van een traject waarin ze een bedrijf uitbaten en leren ondernemen. De beste junior-ondernemingen zullen ook in de prijzen vallen. 

Om 17.30 uur bekroont gedeputeerde voor Economie van de Provincie Antwerpen Ludwig Caluwé de beste onderneming uit de derde graad en de beste ‘small business’ uit het hoger onderwijs. 

De verkoopdag en prijsuitreiking vindt plaats op zaterdag 1 februari in Shopping Promenade Kapellen (Antwerpsesteenweg 39) tussen 10 uur en 18 uur.

Lees meer