Het Dorpsdagcomité kon Sergio strikken als vervanger voor Def Dames Dope.
Alfons Schryvers Het Dorpsdagcomité kon Sergio strikken als vervanger voor Def Dames Dope.

Sergio vervangt Def Dames Dope op Dorpsdag

Sergio vervangt Def Dames Dope tijdens de 33ste editie van de Kapelse Dorpsdag op zondag 19 mei. Oorspronkelijk stond Def Dames Dope op het programma, maar de groep haakte af doordat een groepslid werd geopereerd en moet revalideren. 

De gemeente Kapellen kon Sergio strikken als invaller. Hij is te bewonderen om 15 uur. op het hoofdpodium op het Dorpsplein. 

Kapellen-centrum is zondag verkeersvrij van 6 tot 22 uur. Het gaat om volgende zone: Antwerpsesteenweg (tot Bevrijdingslei), Berkensweg, Christiaan Pallemansstraat (tot De Post), Dorpsplein, Dorpsstraat, Essenhoutstraat (tot Dorpsplein), Gasstraat, Guyotlei, Hoevensebaan (tot Kerkstraat), Hofstraat, Kapelsestraat (tot Streepstraat), Korte Vredestraat, Olmendreef, Stationsstraat, Vredestraat. In sommige andere straten wordt tijdelijk tweerichtingsverkeer toegelaten. 

Parkeren kan van 9 tot 20.30 uur ook gratis in de ondergrondse parkeergarage van winkelcentrum Promenade. In- en uitrijden enkel via de Antwerpsesteenweg. Om 20.30 uur gaan de poorten van de parkeergarage onherroepelijk dicht. Wie zijn voertuig dan niet heeft opgehaald, zal tot maandagmorgen moeten wachten. Omdat het centrum verkeersvrij is, worden een aantal haltes van De Lijn niet bediend en zijn er vervanghaltes. 

Meer info op www.delijn.be.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer