Coach Elke Peleman (links) koos de Kapelse koffiebar City Limits als laagdrempelige werkplek om klanten te ontvangen.
Alfons Schryvers Coach Elke Peleman (links) koos de Kapelse koffiebar City Limits als laagdrempelige werkplek om klanten te ontvangen.

Stress of burn-out? Levenscoach zit al klaar in koffiebar

Wie nood heeft aan een goed gesprek met een levenscoach, moet voortaan geen afspraak meer maken. Elke Peleman is begonnen met het nieuwe initiatief Coffee & Coach. Zij zit op vaste momenten in een koffiebar, waarbij iedereen haar ter plekke om raad kan vragen.

Het idee is simpel, zegt Elke. "Zonder inschrijven, engagement of afspraak. Zet je gewoon aan tafel in een gezellige koffiebar en leg mij je vraag voor. Ik help je graag met het zetten van jouw volgende stap. Op een doeltreffende manier gaan we naar de kern van je probleem, vraag of verlangen. Geen ingewikkelde procedures of langdurige trajecten. Ik bied je professionele begeleiding op een plek waar jij je thuis voelt. Met Coffee & Coach wil ik de drempel verlagen, want voor veel mensen is de eerste stap naar een coach nog steeds moeilijk. We geloven dat het belangrijk is om als coaches dicht bij de mensen te staan."

Eerste keer gratis

Geïnteresseerden kunnen bij Elke vrijblijvend mee aan tafel schuiven voor een kennismakingsgesprek van een half uur. Elke richt zich zowel naar werknemers, zelfstandigen, studenten als organisaties. Mogelijke thema's zijn work-life balance, stress, burn-out, assertiviteit op de werkvloer, studiekeuze enzovoort.


De eerste raadpleging is gratis. Daarna kan gebruik gemaakt worden van loopbaancheques uitgegeven door de VDAB. Dinsdag 12 december, van 10.30u tot 12.30 uur, is Elke op post in de Kapelse koffiebar City Limits, aan de Kapelsestraat 27. (FSE)


Meer info op


www.werkmetzin.be

Lees meer