Donderdag werden de nieuwe brochure en het boek van Toerisme Meetjesland voorgesteld. De film komt later.
Joeri Seymortier Donderdag werden de nieuwe brochure en het boek van Toerisme Meetjesland voorgesteld. De film komt later.

Meetjesland krijgt eigen film (en wil zo nog meer toeristen lokken)

Het Meetjesland krijgt een eigen film. De Meetjeslandfilm is een nieuw promotiemiddel om nog meer toeristen te lokken.

De Meetjeslandfilm zal meer dan een half uur duren en moet tegen het begin van de zomer klaar zijn. “We werken nu al graag met promofilmpjes op Facebook, maar nu gaan we voor een echte kortfilm”, zegt Erik Hennes van Toerisme Meetjesland. “Het wordt een nieuwe manier om de mooiste troeven van het Meetjesland eens rustig in de kijker te zetten. Met mooie beelden die elke liefhebber van fiets- en wandelvakanties zal doen watertanden.”

Toerisme Meetjesland heeft ook het boek ‘Komen een Belg en een Hollander in het Meetjesland…’ uit. Bas Van Oort en Sebastiaan Bedaux zijn samen door het Meetjesland getrokken, hebben daar vier verhalen over geschreven, en veertig tips gebundeld in een boek. Daarnaast is er ook de nieuwe zomerbrochure die de 29 grootste evenementen van het Meetjesland deze zomer bundelt.

Info: www.toerismemeetjesland.be.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer