De werken starten op 20 mei.
Joeri Seymortier De werken starten op 20 mei.

Moerstraat (N434) wordt vernieuwd en gaat tien dagen dicht

Van maandag 20 tot en met woensdag 29 mei gaat de Moerstraat (N434) in Kaprijke dicht. Er wordt 3,5 kilometer wegdek vernieuwd.

Volgende week maandag, 20 mei, start het Agentschap Wegen en Verkeer met asfalteringswerken in de Moerstraat (N434) in Kaprijke. Om de werken veilig uit te voeren, gaat de Moerstraat volledig dicht, en rijdt het verkeer in beide richtingen om. “De aannemer vernieuwt de toplaag in asfalt van de Moerstraat, tussen de Waaistraat en de Sint-Jansstraat in Kaprijke”, zegt Sylvie Syryn van Wegen en Verkeer. “Het wegdek wordt over een lengte van 3,5 kilometer vernieuwd. De werfzone wordt volledig afgesloten om de werken vlot en veilig uit te voeren. De werken starten op 20 mei en zullen klaar zijn uiterlijk op woensdag 29 mei, net voor het hemelvaartweekend.”

Het verkeer rijdt tien dagen lang om via de Molestraat (N456), de Waaistraat en de Voorstraat, en dat in de beide richtingen. Fietsers kunnen langs de werfzone blijven rijden op het gescheiden dubbelrichtingsfietspad.

Info: www.wegenenverkeer.be/Kaprijke.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer