Burgemeester Ward Kennes ondertekent het SAVE-charter.
Facebook Christiaan Bruynseels Burgemeester Ward Kennes ondertekent het SAVE-charter.

Kasterlee ondertekent SAVE-charter voor meer verkeersveiligheid

Het gemeentebestuur van Kasterlee heeft dinsdag het SAVE-charter ondertekend. Daarmee geeft het aan dat ze verkeersveiligheid hoog in het vaandel draagt.

Het SAVE-charter is een initiatief van de vzw Ouders van Verongelukte Kinderen. Met het charter roept de vzw steden en gemeenten op om extra aandacht te hebben voor verkeersveiligheid. De gemeente Kasterlee heeft het charter dinsdag ondertekend. “Hiermee geven we een duidelijk signaal dat we ons nog actiever willen inzetten voor meer verkeersveiligheid. In het mobiliteitsplan dat in de vorige legislatuur werd opgesteld en goedgekeurd, staat verkeersveiligheid centraal” zegt burgemeester Ward Kennes (CD&V).

De ondertekening van dit charter is een eerste stap in het SAVE- traject dat wordt begeleid door OVK. “In dit traject wordt onder andere een actieplan verkeersveiligheid uitgewerkt waarin de acties worden omschreven die de gemeente wil realiseren.”

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • marc wils

    Dat ze hun eigen personeel er dan is op wijzen, liggen vlammen waar zone 30 is.

Lees meer