Kinderen kunnen paaseitjes rapen op de Ark van Noë in Lichtaart onder een stralende lentezon

Pasen werd op de Ark van Noë in Lichtaart afgesloten met een paasontbijt, gevolgd door het traditionele paaseitjes rapen door de aanwezige kindjes. Mede dankzij het goede weer was het de laatste week van de paasvakantie over de koppen lopen op het domein van de Ark van Noë.

6 De kinderen stormen het terrein van de Ark op. Op zoek naar paaseitjes.
Peter Vanderveken De kinderen stormen het terrein van de Ark op. Op zoek naar paaseitjes.

Net zoals in het ganse land waren er ook zomerse temperaturen op te meten op de terreinen van de Ark Van Noë in Lichtaart op Paasmaandag. De Paasvakantie werd er afgesloten met een uitgebreid Paasontbijt. Na het ontbijt konden de talrijk aanwezige kindjes onder goedkeurend oog van de Paashaas de door hem verstopte eitjes gaan zoeken. Het was een stralende laatste week van de Paasvakantie waardoor het een ganse week over de koppen lopen was op het terrein van de Ark Van Noë in de natuurlijke omgeving achter pretpark Bobbejaanland. De speeltuin en het vlakbijgelegen terras werden door vele mama’s, papa’s en hun kinderen talrijk bezocht.

6 Paaseieren rapen op de Ark van Noë.
Peter Vanderveken Paaseieren rapen op de Ark van Noë.
6 Paaseieren rapen, onder goedkeurend oog van de aanwezige paashaas.
Peter Vanderveken Paaseieren rapen, onder goedkeurend oog van de aanwezige paashaas.

Achter de schermen wordt er op de Ark al volop gewerkt aan de zomerse evenementen die op til staan. Zo verschijnt er op het strand aan de voormalige zwemvijver vanaf 5 mei net zoals vorig jaar de pop-up beach bar. Verder zal er na de renovatie van de keuken die achter de rug is ook werk gemaakt worden van een uitgebreide menukaart. Als kers op de taart presenteert de Ark Van Noë op het einde van de zomervakantie het fonkelnieuwe ‘Ark-Fest’. Tien dagen lang zal er door jong en oud op het domein genoten kunnen worden van live-muziek, foodtrucks, kinderanimatie en nog veel meer.

6 Renske Valcke uit Olen raapte een vol mandje bij elkaar.
Peter Vanderveken Renske Valcke uit Olen raapte een vol mandje bij elkaar.
6 Celine Verhoeven uit Kasterlee met Paashaas Lore Meulemans.
Peter Vanderveken Celine Verhoeven uit Kasterlee met Paashaas Lore Meulemans.
6 Paaseieren rapen.
Peter Vanderveken Paaseieren rapen.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer