2 Het pand van Panos in Bobbejaanland.
RV Het pand van Panos in Bobbejaanland.

Panos opent eerste winkel in Bobbejaanland

Tijdens de paasvakantie heeft Bobbejaanland de aftrap gegeven van het pretparkseizoen en ook de horeca is uitgebreid. De eerste Panos-vestiging in Bobbejaanland is immers een feit. De zaak is gelegen in het hart van de nieuwe themazone, Land of Legends.

“Families komen naar dit pretpark voor een ontspannend dagje vol plezier. Een versgebakken koffiekoek, belegd broodje of een lekkere snack past daar perfect bij”, zegt Karl Selleslags, managing director van Panos. De winkel wordt rechtstreeks door Bobbejaanland uitgebaat. Afhankelijk van de drukte in het park zullen er meer of minder medewerkers ingezet worden in de winkel.

De Panos-vestiging ligt in het hart van het gloednieuwe themagebied ‘Land of Legends’ waarin - naast Bobbejaanland-iconen Typhoon en Sledge Hammer - een nieuwe triple launch coaster wordt gebouwd voor de durvers en een nieuwe waterspeelzone voor de kinderen. De themazone opent in juni.

Wanneer in juni de nieuwe waterspeelzone ‘Naiads Waters’ opent, komt de kers op de taart. Wie dan een broodje of een koffie consumeert op het grote Panos-terras op het centrale plein kan tegelijk genieten van een prachtig uitzicht op de rustige waterspeelzone.

2 Het pand van Panos in Bobbejaanland.
RV Het pand van Panos in Bobbejaanland.

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Sandrina Riemis

    Zijn dat dan panos prijzen of Bobbejaanland prijzen. We zijn het afgelopen weekeinde weer naar fantasialand geweest . En dat je dat park vergelijkt met Bobbejaanland is veel goedkoper veel verser eten en een veel proper park daar kan Bobbejaanland nog veel van leren.

Lees meer