Het keukenteam van De Hoge Rielen is trots op de Smiley.
RV Het keukenteam van De Hoge Rielen is trots op de Smiley.

Smiley voor De Hoge Rielen: kwaliteitslabel voor hygiëne in restaurant

De Hoge Rielen in Kasterlee heeft het kwaliteitslabel Smiley in de wacht gesleept, een hygiëne-erkenning van het Federaal Voedselagentschap. 

Op het natuurdomein van De Hoge Rielen vind je naast verblijfsgebouwen en kampeerfaciliteiten ook een café en een restaurant. Dat restaurant heeft sinds kort het kwaliteitslabel rond hygiëne. “Slechts enkele restaurants in de regio behaalden reeds het felbegeerde kwaliteitslabel Smiley van het Federaal Voedselagentschap (FAVV). Nu mag het restaurant van de Hoge Rielen zich ook tot de gelukkige eigenaars van het label rekenen”, zegt directeur Bert Mellebeek van De Hoge Rielen. “

Om het label te behalen onderging de grootkeuken van het restaurant in 2017 een totale vernieuwing. “De keuken werd tot op de ruwe baksteen ontmanteld en heropgebouwd met onder andere nieuwe toestellen en werkbladen. Naast de fysieke bouwwerken herdacht het keukenteam de hele voedselflow van leverancier tot bereide maaltijd. We stroomlijnden hierbij grondig de procedures van kritische controlepunten die de hygiënische bereiding garanderen”, aldus nog Bert Mellebeek.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Chris Meeuwsen

    Gogo Eddy!!!

Lees meer