4 Gert Malfait, Glen Van Gorp, Michiel Wielockx, Hendrik-Jan Roest & Ramon Alvarez Roa op de werf De Heern.
Peter Vanderveken Gert Malfait, Glen Van Gorp, Michiel Wielockx, Hendrik-Jan Roest & Ramon Alvarez Roa op de werf De Heern.

Werken gestart aan bouw van 84 appartementen in Herentals

Zaterdagvoormiddag werd onder goedkeurend oog van burgemeester Mien Van Olmen het officiële startschot van het nieuwbouwproject De Heern in Herentals gegeven. In het gebied dat zich bevindt tussen de Ringlaan en de Lierseweg zullen de komende jaren grootse bouwwerken plaatsvinden. 

Wie langs de Ringlaan of de Liersesteenweg passeert, kan al grote werfputten zien. “Zulke projecten geven onze stad extra uitstraling”, zegt burgemeester Mien Van Olmen. 

4 binnen 2 jaar zullen 84 appartementen verschijnen tussen de Ringlaan en de Liersesteenweg in Herentals
de Heern binnen 2 jaar zullen 84 appartementen verschijnen tussen de Ringlaan en de Liersesteenweg in Herentals

Woonproject de Heern is opgevat als een woonerf voor meergezinswoningen met de nadruk op de groene omgeving rondom de appartementen. Over het hele terrein zullen 84 appartementen opgetrokken worden aangevuld met 6 handelspanden. Gedurende een periode van zo’n twee jaar zullen er op de site tussen 100 en 150 bouwvakkers gewerkt hebben.

4 De appartementen van De Heern in Herentals zullen binnen een tweetal jaar klaar zijn
de Heern De appartementen van De Heern in Herentals zullen binnen een tweetal jaar klaar zijn
4 Bouwproject De Heern in Herentals zit momenteel in een beginstadium
Peter Vanderveken Bouwproject De Heern in Herentals zit momenteel in een beginstadium

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer