‘Bistro Poulet’ op de Putsebaan in Keerbergen
Vertommen ‘Bistro Poulet’ op de Putsebaan in Keerbergen

‘Bistro Poulet’ in hartje Keerbergen opent morgen de deuren

Op de Putsebaan in Keerbergen kan je vanaf morgen terecht bij ‘Bistro Poulet’ voor een lekker etentje, een snelle hap of een gezellige drink met fingerfood. Twee boezemvrienden Kevin Schindfessel (25) en Jeroen Lauryssens (24) maken hun droom waar en verheugen zich op de opening van hun eerste zaak.

“De naam Bistro Poulet is neutraal omdat we een breed publiek willen aantrekken. We zullen voornamelijk kipgerechten serveren, maar uiteraard voorzien we ook andere gerechten zodat het voor iedereen toegankelijk is”, aldus zaakvoerder Kevin.

Kevin Schindfessel leerde de eerste stappen in de horeca van zijn vader, die niet onbekend is onder de inwoners van Keerbergen. Vader Philippe Schindfessel was jarenlang zaakvoerder van ‘Brasserie 500’, maar vanaf nu zal hij dus de jeugdvriend van zijn zoon, Jeroen, helpen in de keuken. Kevin neemt de zaal voor zijn rekening.

Wie nog wil reserveren voor morgen neemt best contact op via de facebookpagina van ‘Bistro Poulet’.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer