Illustratiebeeld brandweervoorpost in Haacht
Vertommen Illustratiebeeld brandweervoorpost in Haacht

Boom valt rakelings langs huis én gastank

De voorpost Haacht van de Leuvense brandweer kreeg vrijdagavond rond 17.30 uur de melding binnen dat er een boom deels op een huis was gevallen op de Narcisweg in Keerbergen. Eens ter plaatse aangekomen bleek een Amerikaanse eik rakelings naast een woning en een gastank te zijn gevallen, een ander deel van de boom lag op enkele elektriciteitskabels.

De bewoners van het pand kenden veel geluk want de boom in kwestie, die door een splijting uit drie delen bestond, kwam deels naast hun woning én een gastank terecht. Slechts enkele dakpannen liepen hierbij schade op. Een tweede deel van de grote boom kwam op elektriciteitsbeelden en over de Narcisweg terecht. De brandweermannen verwijderden de hinderende onderdelen van de eik op ongeveer een kleine twee uur tijd. Meer dan waarschijnlijk kwamen de onderdelen van de boom naar beneden omdat de wortels van de boom aan het rotten waren. 

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer