Tom Eylenbosch treedt vrijdag voor de allereerste keer op met zijn gloednieuwe en eerste eigen band ‘Brittle Bones Tom’. Foto Maxime Pelgrims/rv
Vertommen Tom Eylenbosch treedt vrijdag voor de allereerste keer op met zijn gloednieuwe en eerste eigen band ‘Brittle Bones Tom’. Foto Maxime Pelgrims/rv

Derde editie van Caféstival om lokaal muzikaal talent te steunen

De jeugddienst van de gemeente Keerbergen organiseert vrijdag 17 mei voor de derde keer Caféstival, een kroegentocht om lokaal muzikaal talent te steunen. Op één avond zie je maar liefst 12 live bands of artiesten aan het werk in zes verschillende cafés.

De kroegentocht doe je best te voet, want de zes deelnemende cafés (Café ’t Spieke, Café ’t Hoekske, café De Planchee, café De Walvis, Depot 39 en café Onder den Toren) liggen allemaal in het centrum, op wandelafstand van elkaar. Op nog geen vijf minuten ben je al in het volgende café. De meeste bands of artiesten hebben een band met Keerbergen of zijn van de omliggende regio. Met dit evenement wil de gemeente lokaal muzikaal talent ondersteunen en de kans geven aan opkomende bands om zich te ontplooien in de muziekindustrie. De line-up is zo uitgestippeld dat je twee bands per café kan ontdekken. Ook de muziekgenres zijn uiteenlopend, gaande van rock tot pop.

Om mensen te stimuleren om elk café te bezoeken, is er dit jaar ook een brouwerijbezoek met vrienden te winnen. In elk café krijg je een wedstrijdkaart en is het de bedoeling dat je een consumptie neemt. Die wordt dan afgestempeld en nadien wordt er een winnaar getrokken. Wie de deelnemende bands en artiesten de pannen van het dak wil zien spelen, zakt vrijdagavond maar beter af naar het centrum van Keerbergen vanaf 20u30.

De line-up is terug te vinden op de Facebookpagina van Caféstival 2019.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer