Steve Bakelmans
RV Steve Bakelmans

Ex-vriendin Steve Bakelmans in shock: “Ik kon het niet geloven toen ik de foto zag”

Steve Bakelmans, de moordenaar van Julie Van Espen, had tot september 2018 een vriendin in Keerbergen, toen hij bij een tante en nonkel woonde. De ex kan niet vatten wat er het afgelopen weekend gebeurde.

“Ik schrok enorm toen ik de foto van Steve zag. Ik kon me echt niet inbeelden dat hij zoiets zou doen. Steve en ik zijn zowat negen maanden een koppel geweest. Hij was altijd lief voor mij en was zelfs in zichzelf gekeerd”, zo klinkt het. Beweringen die haaks staan op de verklaringen dat Steve een drugs- en alcoholverslaving had en kampte met agressieproblemen. 

Maar op een bepaalde nacht vertrok Steve. “Hij zei niets en sindsdien heb ik niets meer van hem gehoord. Ik begreep er niks van. Achteraf denk ik dat het was omdat hij mij wilde beschermen tegen zichzelf. Het kan dat ik aan het ergste ontsnapt ben, maar ik heb nooit een moordenaar in hem gezien. Al heeft hij over zijn eerdere verkrachtingen nooit met een woord gerept”, aldus de ex-vriendin uit Keerbergen, die in zware shock verkeert na de feiten.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • samantha houben

    Nee twas nen brave lieve stille jonge zker?? :/

Lees meer