3 Filosoof Bleri Lleshi schreef tijdens de eerste golf een boek over corona en de gevolgen voor onze maatschappij.
vertommen Filosoof Bleri Lleshi schreef tijdens de eerste golf een boek over corona en de gevolgen voor onze maatschappij.

Filosoof Bleri Lleshi stelt boek over corona voor in Hal 5

In Hal 5 in Kessel-Lo stond gisteren een boekvoorstelling op het programma en het onderwerp was brandend actueel: het coronavirus. Filosoof Bleri Lleshi schreef tijdens de coronacrisis het boekje ‘Wat na Corona. Brief aan Vlaanderen’.

3 De voorstelling in Hal 5 was uiteraard coronaproof.
vertommen De voorstelling in Hal 5 was uiteraard coronaproof.

“Willen we echt terug naar het oude ‘normaal’ van besparen in de sociale zekerheid, de zorg en het onderwijs en fiscaal pamperen van superrijken? Naar een wereld waar de mensen die de samenleving rechthouden géén helden zijn?”, stelt filosoof Bleri Lleshi in zijn lange brief aan Vlaanderen die we kunnen beschouwen als een krachtig en inspirerend pleidooi om het roer om te gooien. Het coronavirus heeft een aantal problemen inderdaad op scherp gezet maar anderzijds maakt de crisis ook duidelijk dat de mens sociaal, solidair en zorgzaam is. ‘Wat na Corona. Brief aan Vlaanderen’ is verkrijgbaar bij Epo en kost 19,95 euro. Meer info: www.epo.be

3
vertommen

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer