Zowel zoon Milo als dochter Alexis van keeper Jitram Eraly van Lozenhoek Keerbergen voetballen bij de club. Op 3 april hoopt Alexis nieuwe ploegmaatjes te leren kennen.
Stefan Van De Weyer Zowel zoon Milo als dochter Alexis van keeper Jitram Eraly van Lozenhoek Keerbergen voetballen bij de club. Op 3 april hoopt Alexis nieuwe ploegmaatjes te leren kennen.

Foot Festival voor meisjes op de Lozenhoek

Ben je tussen vijf en zestien jaar en is voetbal je passie? Dan moet je op woensdag 3 april zeker een kijkje komen nemen op de Lupinenweg 7 in Keerbergen. Dan vindt er namelijk een Foot Festival voor meisjes plaats op de terreinen van derdeprovincialer NV Lozenhoek Keerbergen.

“Wil je het voetbal al spelend ontdekken of je voetbalkunsten laten zien? Onze meisjes tussen de U6 en de U17 kunnen die dag tussen 14 en 16 uur in een supercoole sfeer deel nemen aan technische circuits, een penaltyshoot, ludieke spelletjes en wedstrijdjes tussen meisjes. Aarzel dus geen seconde ...”, klonk het bij bestuurslid van NV Keerbergen, Luc Van Oosterwyck. NV Keerbergen organiseert deze dag samen met SV Grasheide. Inschrijven kan via www.voetbalvlaanderen.be

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer