Keerbergse Amateur Toneelkring (KAT) viert 40-jarig bestaan met improvisatietheater

De Keerbergse Amateur Toneelkring (KAT) is in de regio gekend als een kring die zich niet laat vastpinnen op één bepaald genre. Getuige daarvan is de programmering voor hun veertig jarig jubileum. De afsluiter van elk jaar, Studio KAT, is altijd een buitenbeentje. Daarin wil de kring alle spelers die in de voorbije producties wat minder aan bod kwamen, samen met een aantal nieuwelingen in de kring, de kans geven om op een alternatieve manier aan theater te doen. 

In samenwerking met Opendoek en naar aanleiding van hun 40-jarig bestaan, wagen ze zich dit jaar aan improvisatietheater. Ze weten vooraf dus niet wat er die avond gespeeld zal worden. Het is het publiek dat hen opdrachten geeft en die ze tot een goed einde moeten brengen. 

De voorstelling gaat door op 17 en 18 mei. Kaarten voor het improvisatietheater zijn nog beschikbaar via de website www.katkeerbergen.be 

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer