Radio Modern opent het zesde en nieuwe theaterseizoen in GC Den Bussel in Keerbergen
Foto rv Radio Modern opent het zesde en nieuwe theaterseizoen in GC Den Bussel in Keerbergen

Radio Modern en Peter Koelewijn openen theaterseizoen GC Den Bussel met nostalgische trip

Het zesde en nieuwe theaterjaar van GC Den Bussel gaat van start op vrijdag 13 september. De eer om het culturele seizoen in Keerbergen met glans te openen is dit jaar weggelegd voor Peter Koelewijn en Radio Modern. 

Peter Koelewijn, bekend van de onsterfelijke hit ‘Kom van dat dak af’, geeft op vrijdag 13 september de aftrap van het zesde theaterseizoen van GC Den Bussel. Het echte feestje is dan weer voor Radio Modern. Op zaterdag 14 september keren zij terug naar Keerbergen met hét bal populaire van Vlaanderen. Op het programma? Een muzikale dansavond in fifties-stijl zoals je (groot)ouders het zich nog herinneren. De dames van de beauty boudoir werden ook uitgenodigd op het openingsweekend. Deelnemers kunnen zich een jaren 50 kapsel laten aanmeten met bijpassende make-up. Het volledig nieuwe programma van GC Den Bussel laat niets aan de verbeelding over. Onder andere Eva De Roovere, Thomas Smith, Guga Baúl, Steven Van Herreweghe, Rob Vanoudenhoven en Ruben Van Gucht staan dit seizoen nog op de Keerbergse planken. Daarnaast zijn er regelmatig familievoorstellingen, activiteiten voor senioren, cursussen en workshops en vallen er elke maand films te bewonderen. Het volledige programma vind je terug op www.gcdenbussel.be

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer