Toe Maar op TribTown 2018. Foto rv
foto rv Toe Maar op TribTown 2018. Foto rv

TribTown brengt hulde aan overleden huis-DJ Christophe Lambrecht

Na twee succesvolle edities trapt muziekfestival TribTown aanstaande zaterdag het festivalseizoen in Keerbergen op gang met hun derde evenement. TribTown, ‘a tribute to the stars’, wil idolen weer tot leven brengen door tributebands van eigen bodem en ver daarbuiten aan het werk te laten. Dit jaar wordt er een speciaal eerbetoon gebracht aan overleden huis-DJ Christophe Lambrecht. 

De voorbije twee jaar werd het festival telkens afgesloten met een spetterende fuif. Dit jaar evenwel in mineur, omdat huis-DJ Christophe Lambrecht plots overleden is. “Het voelt zo onwezenlijk. Ons festival is een hulde aan overleden zangers of muziekgroepen en nu moeten we ook aan Christophe een eerbetoon wijden. Het is natuurlijk moeilijk om een waardige vervanger te vinden. Na overleg met Studio Brussel is het Jan Van Biesen, hoofd van de zender, die op 25 mei de honneurs zal waarmaken”, zegt voorzitter Koen Vermeiren.

Goede doelen

TribTown is een samenwerking tussen Rotary Keerbergen en de gemeente. De opbrengsten gaan integraal naar goede doelen zoals vzw Rozemarijn, Het Mayakind van nu en lokale verenigingen. Vzw Rozemarijn organiseert de opvang en begeleiding van volwassenen met een handicap. Het Mayakind van nu is een kleinschalige Belgisch project dat meer dan 600 kansarme kinderen van Comalapa in Guatemala van gratis onderwijs voorziet. Jaarlijks steunt Rotary Keerbergen ook de mensen die het minder goed hebben in Keerbergen en de omliggende regio. 

Dit jaar staat er op het programma Magnifico, die een eerbetoon brengt aan QUEEN. Nadien brengen Jean Bosco Safari en Ben Crabbé een hulde aan Imagine No Lennon en tot slot zorgt de band In Your Honor voor een eerbetoon aan The Foo Fighters. 

Meer informatie over het evenement vind je terug op www.tribtown.be

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer