2 Het bidprentje van Karel Van Rompaey. De uitvaartplechtigheid vindt vrijdag plaats.
VPL Het bidprentje van Karel Van Rompaey. De uitvaartplechtigheid vindt vrijdag plaats.

Voormalig schepen en schoolhoofd Karel Van Rompaey (89) overleden

Voormalig schepen en schooldirecteur Karel Van Rompaey uit Keerbergen is op zijn 89ste overleden. Van Rompaey werd geboren in buurgemeente Schriek en was zijn hele loopbaan actief binnen de Keerbergse gemeenteschool Lozenhoek: eerst als onderwijzer, daarna als schoolhoofd. Daarna was hij nog 18 jaar politiek actief als schepen voor CVP. Karel was jarenlang voorzitter van voetbalclub NV Lozenhoek, en was actief binnen KWB en Landelijke Gilden. Hij vierde vorige zomer nog 60 jaar huwelijk met zijn vrouw Yvonne Gypen. Samen kregen ze vijf kinderen en zes kleinkinderen. De uitvaartplechtigheid vindt vrijdag 19 april om 10 uur plaats in de kerk Sint-Michiel. 

2 Karel Van Rompaey met zijn vrouw Yvonne Gypen toen ze in de bloemetjes werden gezet voor hun 60 jaar huwelijk.
Sven Ponsaerts Karel Van Rompaey met zijn vrouw Yvonne Gypen toen ze in de bloemetjes werden gezet voor hun 60 jaar huwelijk.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer