Het voet- en fietsveer 'President Willy Claes' (aan de Maasdijk in Ophoven) brengt je over de Maas. Heerlijk voor een grensoverschrijdende wandel- of fietstocht. Het veerpont vaart van 1 april t/m zondag 28 oktober 2018.
GBO Het voet- en fietsveer 'President Willy Claes' (aan de Maasdijk in Ophoven) brengt je over de Maas. Heerlijk voor een grensoverschrijdende wandel- of fietstocht. Het veerpont vaart van 1 april t/m zondag 28 oktober 2018.

Fietsveren gaan uit het water

Zaterdag 27 en zondag 28 oktober vaart het voet- en fietsveer tussen Ophoven (B) en Ohé en Laak (NL) voor een laatste keer dit jaar. Dit geldt ook voor de andere fietsveren in het Maasland.

De fietsveren gaan na 28 oktober uit de vaart omwille van de herfst/winterperiode. Tijdens het eerste weekend van april 2019 maken de veren weer de oversteek.

Het veer tussen Meeswijk (Maasmechelen, B) en Berg over de Maas (NL) blijft het hele jaar present en is geschikt voor alle verkeer.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer