Het ongeval vond plaats op de Breeërsteenweg
Google Maps Het ongeval vond plaats op de Breeërsteenweg

Kinrooinaar(18) rijdt man (57) en hond aan en pleegt vluchtmisdrijf: slachtoffer en dier niet in levensgevaar

In Kinrooi is de nacht van vrijdag op zaterdag een 57-jarige man die zijn hond aan het uitlaten was, aangereden. De 18-jarige dader uit Kinrooi pleegde vluchtmisdrijf, maar is intussen gevat door politie CARMA.

Het ongeval vond plaats aan de Breeërsteenweg iets na middernacht. Het slachtoffer was in het bijzijn van het hondje. De voetganger wandelde in de richting van Kinrooi-centrum en werd langs achter aangereden. 

Door de klap bleven er enkele onderdelen van de wagen op de plaats van de feiten achter, zo kon de verdachte zaterdagmiddag worden teruggevonden. De jonge bestuurder werd op het commissariaat verhoord en later op de avond opnieuw in vrijheid gesteld. Hij zal zich later nog moeten verantwoorden.

Het slachtoffer werd met zware verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht maar was niet in levensgevaar. Het hondje stelt het eveneens oké.

11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Freddy De Vos

    Levensgevaar of niet. Die bestuurder moet een levenslang rijverbod krijgen! Iemand aanrijden kan gebeuren, maar het minste wat je kan doen is uitstappen, hulpdiensten bellen en hulp verlenen aan het slachtoffer! Als je dit niet kan, is het onverantwoord om met een voertuig te rijden! Vandaag een man en een hond en morgen misschien een kindje!

  • ANN LIMBOS

    Die loopt vrij rond ???

Lees meer