In Scheveningen zorgt de nieuwjaarsduik altijd voor leuke beelden
ANP In Scheveningen zorgt de nieuwjaarsduik altijd voor leuke beelden

Nieuwjaarsduiken aan Wilhelm Tell en De Steenberg

Deze zondag vindt de allereerste nieuwjaarsduik in Oudsbergen plaats. Om 15 uur mogen alle ijsberen zich aanmelden aan recreatieoord Wilhelm Tell aan de Hoeverweg voor een wel heel frisse plons in het water. Ook aan dagstrand De Steenberg in Kinrooi is er een nieuwjaarsduik.

De organisatie van het frisse event in Oudsbergen is in handen van Jong CD&V. Van 14 tot 17 uur voorzien zij een verwarmd winterterras waar je je kan opwarmen aan jenever, warme chocomelk en souvlaki. Dat is het nationale gerecht van Griekenland. Om 15 uur is er dan de officiële duik. IJsberen dienen zelf zwemkledij, slippers, een badjas en handdoeken mee te nemen.

In Kinrooi neemt KWB Geistingen de organisatie in handen. Vanaf 10 uur kan je je inschrijven aan De Steenberg. Een uur later start de opwarming en om klokslag 12 uur gaan de moedige zwemmers te water. Vanaf 15 uur is er in café Beej Nelis een afterparty.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer