Het ongeval vond plaats op de Breeërsteenweg
Google Maps Het ongeval vond plaats op de Breeërsteenweg

Slachtoffer vluchtmisdrijf (57) nog tot woensdag in ziekenhuis

Kinrooinaar Roger Bosmans (57) die in de nacht van vrijdag op zaterdag door een wagen omver werd gereden, moet nog zeker tot woensdag in het ziekenhuis blijven. De man werd slachtoffer van een vluchtmisdrijf en liep een gecompliceerde breuk op in zijn arm.

Dochter Ine is samen met haar vader serieus geschrokken door de feiten op de Beeërsteenweg, waarbij een 18-jarige chauffeur niet stopte toen de man werd aangereden. “Het gaat allemaal wel goed komen, maar het wordt een lange revalidatie”, vertelt ze. “Zaterdagochtend is hij al geopereerd aan zijn arm. Nu is het nog afwachten wat de resultaten van de onderzoeken aanzijn schouder en benen gaan uitwijzen. Ook met de hond is alles oké. Hij is ook wel enorm geschrokken.”

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer