Fiesta Europa editie 2017: een en al gezelligheid
Foto James Arthur Fiesta Europa editie 2017: een en al gezelligheid

Authentiek Europa verzamelt op de Kouter

Van dinsdag 20 tot zaterdag 24 augustus komt Fiesta Europa opnieuw naar Gent, samen met de zon. Fiesta Europa is een authentieke specialiteitenmarkt.

Souvernirs vergeten kopen op vakantie? Geen probleem, de komende dagen kan u dat goedmaken op de Kouter. Daar worden tal van kraampjes opgesteld met marktkramers uit alle hoeken van ons continent. Die brengen allemaal unieke souvenirs, typische streekproducten of culinaire specialiteiten mee. Uiteraard krijg je van dat rondkuieren dorst, en daarom is er ook een ‘internationaal terras’, met pintjes en cocktails, met paella, wolschotels, pizza of meer. En voor de kinderen is er een dorp met springkastelen. Voor de sfeer is er ook nog internationale livemuziek met dansbare noten.

Fiesta Europa opent morgen 20 augustus om 12 uur, en is daarna open op woensdag, donderdag en vrijdag van 10 tot 22 uur, en zaterdag van 10 tot 20 uur. Alle info op www.fiestaeuropa.eu.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer