Het is nog onduidelijk hoe het ongeval kon gebeuren.
LDO Het is nog onduidelijk hoe het ongeval kon gebeuren.

Jongen (11) zwaargewond bij dodelijk ongeluk in Kluisbergen

De autobestuurder die gisterenavond om het leven kwam in Kluisbergen nadat hij met zijn wagen tegen een woning belandde, was een 58-jarige man uit Kluisbergen. Zijn 11-jarige neef raakte zwaargewond maar verkeert niet in levensgevaar, meldt de Oudenaardse afdeling van het parket Oost-Vlaanderen vandaag. 

Het ongeval gebeurde gisteren rond 21.30 uur in de Buissestraat, in deelgemeente Ruien. De wagen week van de baan af aan een rotonde en botste tegen een woning. De bestuurder overleefde het ongeval niet.

"In het voertuig zat ook de 11-jarige neef van de man. De jongen werd met zware verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis, maar verkeert niet in levensgevaar. De aangereden woning werd door de brandweer onbewoonbaar verklaard", zegt het parket, dat een verkeersdeskundige aanstelde om de omstandigheden van het ongeval te onderzoeken. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer