K'RDJU is klaar voor de Vlaamse kermis dit weekend.
rv K'RDJU is klaar voor de Vlaamse kermis dit weekend.

K’RDJU organiseert Vlaamse kermis

Jeugdbeweging K’RDJU uit Kluisbergen maakt zich op voor de Vlaamse kermis op zaterdag 3 en zondag 4 augustus. Het hele weekend valt er heel wat te beleven in de feesttent in de Ter Boekestraat in Kluisbergen.

De Vlaamse kermis start zaterdag om 21 uur met een fuif. Dj’s Sax-Llusion, Vandito, Carlos Kentha en Remastered 2 Dj’s zullen zorgen voor de sfeer. Op zondag is er ’s middags eerst tijd voor een gezellige barbecue. Daarna mag het iets sportiever met een touwtrekwedstrijd voor mannen en vrouwen. Om 20 uur gaat de Thé Dansant van start met muziek van DMike. Om 22 uur komt Jettie Pallettie optreden en afsluiten doet K’RDJU met een Foute Afterparty.

Meer info over de tickets en de inschrijvingen voor de verschillende activiteiten vind je op de Facebookpagina van K’RDJU.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer