Burgemeester van Kortrijk Vincent Van Quickenborne.
Jan Aelberts Burgemeester van Kortrijk Vincent Van Quickenborne.

Ook parket ontkent positieve alcoholcontrole
Van Quickenborne

Na de politie van de zone Vlas ontkent nu ook het West-Vlaamse parket dat Kortrijks burgemeester Vincent Van Quickenborne (Open Vld-Team Burgemeester) afgelopen weekend een positieve alcoholcontrole aflegde. Vlaams Belang Kortrijk had via sociale media het bericht verspreid dat hij zaterdagavond positief testte tijdens een alcoholcontrole na de voetbalwedstrijd van KV Kortrijk tegen RSC Anderlecht.

“Vanuit het parket West-Vlaanderen kan alvast bevestigd worden dat er binnen het parket geen enkele informatie bekend is omtrent enige alcoholcontrole die door welke politiedienst dan ook zou zijn uitgevoerd op de persoon van de burgemeester”. Zo luidt de letterlijke persmededeling die woensdag de wereld is ingestuurd. Ondertussen diende Van Quickenborne bij het parket een klacht in tegen onbekenden wegens laster en eerroof. “Complete leugens”, reageerde hij. Er volgt nu een opsporingsonderzoek door het parket.

14 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Fons Casteels

    Er is geen enkele reden waarom het Vlaams Belang moet wachten tot de zaak voorkomt op de rechtbank, om de bewijzen te geven. Dat het Vlaams Belang nog altijd de naam van zijn bron niet heeft bekendgemaakt, doet vermoeden dat het "gehoord van horen zeggen" is. Het zou de VB-sympathisanten hier sieren dat ze het basisprincipe respecteren "iedereen is onschuldig tot het tegendeel is bewezen".

  • Albert Hendrix

    Op de foto zit hij precies klaar om in het water te springen,ze hebben het daar nu eindelijk proper gekregen,nu gaat hij het daar toch niet terug verpesten he.

Lees meer