Pelikaanrunners

Openluchtfilm in Ename ten voordele van Kom op tegen Kanker-loopteams van de Pelikaanrunners

Een rustig plein met oude volgroeide platanen, aangepaste sfeerverlichting, een professionele geluidsinstallatie en een groot scherm van vijf op drie meter. Dit zijn de ingrediënten waarmee de Pelikaanrunners Ename op zaterdag 24 augustus op de Lijnwaadmarkt een gezellige avond willen organiseren ten voordele van Kom Op Tegen Kanker.

De bloeiende club Pelikaanrunners uit Ename is ingeschreven met drie teams (van telkens vier lopers) die op 22 maart 2020 de ‘100km-run’ voor Kom op tegen Kanker lopen.

Om te mogen starten, moet elk team minstens 2.500 euro sponsoring binnenbrengen. Na een geslaagde pop-upbar op zondag tijdens de recente Feeste t’Ename is de filmavond de volgende actie om de uitdaging tot een goed einde te brengen.

Franse komedie

Om 19.30 uur opent een bar met aangepaste dranken om in de Franse sfeer te komen. De film zelf begint om 21 uur. ‘Bienvenue chez les Ch’tis’ uit 2008 is één van de meest succesvolle en populaire komedies van de laatste jaren. De Pelikaanrunners verzekeren ambiance voor, tijdens en na de film. 

Tickets zijn te krijgen bij de werkgroep KOTK 2020 100km-run voor 5 euro. Aan de kassa betaal je 8 euro. Kinderen tot 12 jaar kijken gratis mee.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer