Ronny De Coster

Politie waarschuwt: “Kijk uit naar verdachte BMW”

De federale politie Oudenaarde roept op om uit te kijken naar een verdachte auto, die onder meer aan de Rotelenberg in Melden en in Ronse is opgemerkt.

Het gaat om een zilvergrijze BMW Break met nummerplaat 1-XKB-043. Vermoedelijk zijn er verschillende passagiers. De verdachten bellen aan bij verschillende woningen. De auto is donderdagavond gezien aan de Rotelenbeg in de Oudenaardse deelgemeente Melden. “In verband met een recente inbrakenplaag is dat heel verdacht”, oordeelt de politie in Oudenaarde.

Eerder op de dag heeft ook de politie in Ronse al oproepen gekregen van inwoners die de auto daar hebben gezien en verdacht vonden.

De politie roept op om waakzaam te zijn. Wie de auto opmerkt of andere verdachte situaties ziet, wordt verzocht meteen contact op te nemen met de lokale politie, of via het nummer 101.

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • dirk vandercruyssen

    Beste flikken, als jullie over een nummerplaat beschikken kan het toch niet moeilijk zijn......

  • Kurt Langlois

    Het kan toch niet moeilijk zijn om deze wagen op te sporen met al die camera's langs de weg,maar wacht even...,juist ja ,die worden enkel gebruikt blijkbaar om grote criminelen op te sporen,inbrekers zijn niet prioritair.

Lees meer