3 The Kwaremont Brodders mogen als eerste optreden in het heropende Zevende Zegel.
Lieke D'hondt The Kwaremont Brodders mogen als eerste optreden in het heropende Zevende Zegel.

Populaire muziekkroeg Zevende Zegel feestelijk heropend

Er klinkt opnieuw muziek in Het Zevende Zegel aan de Grote Herreweg in Ruien (Kluisbergen). Nadat het populaire muziekcafé enkele maanden dicht bleef, hebben Patrick Fostier en zijn vrouw Sabrina Het Zevende Zegel afgelopen weekend nieuw leven ingeblazen.

“Het Zevende Zegel blijft een muziekkroeg, maar we willen meer de focus leggen op beginnende muzikanten. Mensen die als het ware nog maar enkel in hun badkamer hebben gezongen, maar nog nooit ergens op een podium hebben gestaan”, legt Patrick uit. “Alles is erop voorzien om de muzikanten en zangers meteen te laten beginnen. Al verwittigen ze ons best wel op voorhand als ze willen optreden: we zijn al ongeveer volzet tot september.”

3 Er kwam meteen veel volk naar de opening van Het Zevende Zegel.
Lieke D'hondt Er kwam meteen veel volk naar de opening van Het Zevende Zegel.

Zowel Sabrina als Patrick hebben al ervaring in de horeca en dus begon het al snel te kriebelen om Het Zegende Zegel over te nemen. “Onze dochter Jessie zingt ook en dat is één van de redenen waarom we Het Zevende Zegel wilden heropenen”, vertellen ze. Jessie mocht tijdens het openingsweekend meteen tonen wat ze kan. De Kwaremont Brodders nodigden haar tijdens de openingsavond uit op het podium. Samen zongen ze ‘Zoutelande’ van Bløf en Geike Arnaert, een prestatie die erg in de smaak viel bij de talrijke aanwezigen.

3 Jessie, de dochter van uitbaters Patrick en Sabrina zingt ‘Zoutelande’ tijdens de opening.
Lieke D'hondt Jessie, de dochter van uitbaters Patrick en Sabrina zingt ‘Zoutelande’ tijdens de opening.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer