Marcel Kekebos, Germaan Bos en Pierre Ponnet stellen tentoon in CC De Ververij.
CC De Ververij Marcel Kekebos, Germaan Bos en Pierre Ponnet stellen tentoon in CC De Ververij.

Ronsese kunstschilders stellen werken tentoon in CC De Ververij

De Ronsese kunstschilders Marcel Kekebos, Germaan Bos en Pierre Ponnet exposeren hun kunstwerken vanaf zaterdag 31 augustus in cultuurcentrum De Ververij in Ronse. De werken blijven er hangen tot en met 15 september.

Marcel Kekebos schildert landschappen, stillevens, dorps- en stadstaferelen en realistische impressies uit de Vlaamse Ardennen en het Waalse Heuvelland, maar ook uit Italië, Frankrijk en het voormalige Joegoslavië. 

Germaan Bos schilderde bij zijn debuut vooral landschappen, portretten en stillevens, maar ontwikkelde ondertussen een eigen vorm van surrealisme. Pierre Ponnet is dan weer bedreven met het paletmes, met onderwerpen als dreven, landschappen, bloemstukken en portretten. 

De expo van de drie kunstschilders is gratis te bezoeken op woensdag , zaterdag en zondag, telkens tussen 14 en 18 uur. De vernissage vindt plaats op vrijdag 30 augustus van 20 tot 22 uur en op Open Monumentendag op 8 september is de tentoonstelling open van 10 tot 18 uur.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer