Illustratiebeeld - De Landelijke Gilde van Maarkedal organiseert een hoevewandeltocht.
ThinkStock Illustratiebeeld - De Landelijke Gilde van Maarkedal organiseert een hoevewandeltocht.

Smullen op dessertwandeling van Landelijke Gilde Maarkedal

De Landelijke Gilde van Maarkedal organiseert op 1 september een hoevewandeltocht en dessertwandeling.

“De wandeling is ongeveer 7,5 kilometer lang en gaat langs rustige landwegen en enkele onverharde veldwegen”, laten de organistoren weten. “Op de startplaats en onderweg kunnen de deelnemers proeven van verschillende desserten. Er staan onder andere fruitbrochettes, ijsjes, taart, pudding en drankjes op het menu.” De route is mits een kleine inspanning toegankelijk voor kinderwagens, maar niet voor rolstoelgebruikers.

De wandelaars vertrekken tussen 13 en 16 uur op de hoeve van Wouter Vanderdonckt in de Wafelstraat 5 in Horebeke. Vooraf inschrijven is noodzakelijk en kan nog tot 28 augustus door het bedrag van 10 euro over te schrijven op rekeningnummer BE67 7370 3826 1287 met vermelding ‘Hoevewandeltocht’ en het aantal personen. Kinderen tot en met 12 jaar betalen 8 euro.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer