De zomermarkten staan altijd garant voor sfeer en gezelligheid.
Johan Anckaert De zomermarkten staan altijd garant voor sfeer en gezelligheid.

Zomermarkten zijn terug, na maand pauze

De zomermarkten hernemen na een onderbreking van een maand, nu veel Kortrijkzanen terug van vakantie zijn. Wie het vakantiegevoel nog even vast wil houden, is op donderdag 22 augustus vanaf 17 uur welkom op het Vandale- en het Sint-Maartenskerkhofplein. Je kan er heerlijke hapjes proeven, cocktails drinken en om 20 uur een zuiders geïnspireerd optreden van Silicon Carne meepikken. Ook op het Overbekeplein zijn er versnaperingen en drankjes. Je treft er Kortrijkse ondernemers zoals boekhandel Novelle, atelier Aertease, Barcyclette, Koffie Queen, Ziggy, De Stroate en fietshersteller Kevin.  Het weer zal alvast zomers zijn.

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • luc declerck

    Onze rust zal weer worden verstoord door muziek en geluidsoverlast ! Als inwoner van Kortrijk ben ik het kotsbeu deze aanslag op ons wooncomdort te moeten ondergaan. Doe alle evenementen buiten de woonkern en laat de bewoner met rust !

Lees meer