Lippens en Trump sloegen een praatje.
rv Lippens en Trump sloegen een praatje.

Burgemeester van Knokke slaat praatje met president Trump over ... golf

De machtigste man van Knokke-Heist en de machtigste man ter wereld op één foto: dat is het resultaat van een toevallige ontmoeting tussen burgemeester Leopold Lippens en Donald Trump vorige week in Ierland. 

Een dag na de herdenkingen rond 75 jaar D-Day, was de Amerikaanse president naar Ierland gevlogen voor een onderhoud met de Ierse premier én een bezoek aan zijn eigen golfresort in het kustplaatsje Doonbeg. Het was ginds dat ‘The Donald’ een praatje maakte met collega-golfer Lippens. Het onderwerp van het gesprek?  Golf, uiteraard. 

Van een geplande ontmoeting tussen de Amerikaanse president en de graaf was geen sprake. Lippens was op vakantie in het resort. Een bijzondere ontmoeting, die de Knokse burgervader zich wellicht nog enige tijd zal herinneren. Langer dan een kwartiertje duurde hun ‘date’ niet. 

12 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Alec Verbruggen

    Prachtige foto, kijk hoe graaf Dracula uit Knokke in zijn nopjes is, net een klein kind dat bij de sint zit. Vol bewondering voor de machtigste neoliberaal op deze planeet. Volledig gedeformeerd en gedegenereerd door lach en geld. Als we in Knokke komen, altijd de frigobox mee, afval plempen we in het keldergat van een lokale roofondernemer, we consumeren er helemaal niks, zelfs geen parkeergeld.

  • Alain Pointcarre

    @lore, hij is echt geen fan geloof mij. Ze waren gewoon samen in eenzelfde hôtel en hebben gewoon wat gebabbeld over golf. Trump is ongeveer het tegengesteld van Leopold, en ze zijn op alle vlakken op vijanden, behalve golf.

Lees meer