2 Diagne speelde zijn Rolls Royce kwijt in Knokke.
RV Diagne speelde zijn Rolls Royce kwijt in Knokke.

Diagne blijft de fratsen opstapelen: verguisde Club-spits moet Rolls Royce afgeven na politiecontrole

Pech blijft Club Bruggespits Mbaye Diagne achtervolgen. Nadat hij eerder al volledig op een zijspoor belandde op sportief vlak, speelde de Senegalees zaterdag ook nog eens zijn peperdure Rolls Royce kwijt bij een politiecontrole in het Zoute in Knokke. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Zijn luxewagen was administratief niet in orde. Uit een controle bleek dat de verzekering van de Rolls Royce ontbrak. De verguisde spits kon er weinig tegenin brengen en zag zijn wagen in beslag genomen worden. Pas wanneer hij administratief alles in orde brengt, krijgt hij zijn Rolls Royce terug. 

2 Club Bruggespits Mbaye Diagne .
Photo News Club Bruggespits Mbaye Diagne .

59 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Elsje Monserez

    Geen pech, zonder verzekering =Geen wagen. Betrapt = beslag wagen + een serieuse boete, want kom je eens een ongeluk tegen met zo iemand ,dat is pas pech hebben met veel gevolgen

  • Segers Peter

    Ik vind die Belgische nummerplaten ook wel mooi in 't blauw! Betaalt dus ook geen cent taksen en belastingen hier...

Lees meer