Gouden huwelijksjubileum van Dirk Steverlynck en Katrien Vandeputte.
Benny Proot Gouden huwelijksjubileum van Dirk Steverlynck en Katrien Vandeputte.

Dirk en Katrien vieren gouden jubileum

Dirk Steverlynck en Katrien Vandeputte vierden op woensdag 21 augustus hun gouden huwelijksjubileum in The Shelter in het Zwin Natuur Park in Knokke. 

Dirk en Katrien stapten op 7 augustus 1969 in het huwelijksbootje in Izegem. Het gezin heeft 4 kinderen en 9 kleinkinderen. Schepenen Jan Morbee en Anthony Wittesaele feliciteerden het koppel namens het gemeentebestuur en het koninklijk paleis.

Dirk is geboren op 10 augustus 1943. Hij komt uit een gezin van 13 kinderen. Het gezin woonde in Kortrijk. Zijn vader was industrieel. Dirk is gepensioneerd directielid van de KBC. Hij is sportief en leest graag.

Katrien zag het levenslicht op 6 maart 1948. Ze komt uit een gezin van 13 kinderen. Het gezin woonde in Izegem. Haar vader was chirurg. Katrien nam de taak van huisvrouw op zich. Ze heeft geen specifieke hobby, maar ze is en blijft een bezige bij.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer