2 Werken Albertplein Knokke
Benny Proot Werken Albertplein Knokke

Eerste fase werken ‘nieuw’ Albertplein in Knokke van start

Ter voorbereiding van de aanleg van een ondergrondse parkeergarage onder het Albertplein in Knokke wordt er vanaf maandag 18 februari gestart met de vernieuwing van de nutsleidingen. 

In de eerste fase wordt het trottoir ten westen van het Albertplein opgebroken. De tweede fase ter hoogte van de Zeedijk start in de loop van maart. De werkzaamheden aan de oostkant vangen aan in april. De laatste fase ter hoogte van de Kustlaan is eveneens gepland in april. Het einde van de voorbereidende werken is voorzien tegen midden juni. De voetpaden en rijweg worden daarna opnieuw hersteld. Verdere aanleg van nieuwe riolering en de ondergrondse garage starten dan vanaf september. Tijdens de werken wordt er parkeerverbod geplaatst. Er kan tijdelijk hinder zijn om de opritten of garages van de woningen te bereiken. Het AGSO vraagt aan de omwonenden om hun vuilniszakken tijdens de uitvoering van de werkzaamheden buiten de werkzone te plaatsen.

2 Werken Albertplein Knokke
Benny Proot Werken Albertplein Knokke

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer